Keep 'm Close -with you-

06-24705822

Draagconsulent in de regio Noord-Holland. 


21 januari workshops Ruck en DH in Den Helder

Op zaterdag 21 januari geeft 'Keep 'm Close -with you- samen met 'Draag je lief' een dagje workshops. Dit zal zijn in het geboortecentrum van Den Helder. Kaartjes zijn aan te schaffen en betalen via consulten.Ruck is een goede basisknoop welke al met uw pasgeboren kindje gedaan kan worden. Het is ook de enige rugknoop geschikt voor 'newborn' kindjes. DH (double hammock) is een hele fijne knoop voor als uw kindje zelf kan gaan zitten. Deze knoop draagt wat 'lichter' wat het fijn maakt voor grotere kinderen.

Lees meer »

Kortingscode

Tot het einde van het jaar consulten, workshops en lezingen te boeken met 17% korting in het vooruitzicht van 2017!

Lees meer »

Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Wendy, moeder van 3 lieve kinderen en een super enthousiaste draagconsulent.

Ik ben echt fanatiek begonnen met dragen bij mijn oudste dochter. Zij had reflux, was een prematuur kindje en had heel veel 'mama-honger'.

Het dragen was voor mij een uitkomst. Zo lekker dicht bij je, zo fijn knuffelen en toch je handen vrij. Heerlijk. Daarnaast ging er een wereld open voor me, ze was een stuk relaxter en rustiger in de doek, minder last van haar reflux en ze had in bed niet meer de behoefte om gebakerd te worden. Ze voelde zich lekkerder in d'r vel en ik daardoor ook!

 

Het dragen ging door met mijn 2e dochter, zij had ook erg last van reflux en vond het heel fijn bij mama. Regelmatig droeg ik ze ook tegelijk, de oudste op mijn rug en de jongste op mijn buik.

Nu met onze zoon, is het ook heel praktisch geworden. 3 kinderen in 3 jaar, maakt toch wel dat je je handen vol hebt en hij vind het heerlijk in de doek/drager en zo doen we heel veel samen.

 

Omdat ik en mijn kinderen zo kunnen genieten van het dragen, vind ik dat iedereen die mogelijkheid moet kunnen hebben. Ik hielp al veel vrienden en kennissen, nu ik in 2015 bij 'Die Trageschüle' de opleiding tot basis-consulent en de opleiding tot gevorderden-consulent met veel enthousiasme heb gedaan, kan ik met veel meer achtergrond kennis en informatie iedereen helpen met het 'leren dragen'.

 

Heeft u vragen, wilt u een advies tot leren of perfectioneren van een knoop, advies tot afstellen van een drager, advies om te beslissen welke drager of doek geschikt is voor u of uw kind, neem vooral contact met mij op, ik help u graag.

 


Keep 'm Close -with you- is aangesloten bij het 

Vereniging van Draagdoekconsulenten.
(afbeelding is de link)