Keep 'm Close -with you-

06-24705822

Draagconsulent in de regio Noord-Holland. 


Babycafé Hoorn

Babycafé Hoorn is een eenvoudige, laagdrempelige en gezellige manier om in contact komen met andere (aanstaande) moeders en/of vaders. Stel je vragen over ergonomisch dragen, (borst)voeding, bespreek je ervaringen met andere ouders en geef elkaar tips.

Lees meer »

Website in ontwikkeling

Ik ben nog erg bezig met ontwikkelen van mijn website en het vormgeven hiervan. Vooral alle consult vormen en invulling hiervan is volop in ontwikkeling.Mis je dingen, vind je dingen niet duidelijk? Laat het me vooral weten! Ik hou van feedback...

Lees meer »

Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Wendy, moeder van 3 lieve kinderen en een super enthousiaste draagconsulent.

Ik ben echt fanatiek begonnen met dragen bij mijn oudste dochter. Zij had reflux, was een prematuur kindje en had heel veel 'mama-honger'.

Het dragen was voor mij een uitkomst. Zo lekker dicht bij je, zo fijn knuffelen en toch je handen vrij. Heerlijk. Daarnaast ging er een wereld open voor me, ze was een stuk relaxter en rustiger in de doek, minder last van haar reflux en ze had in bed niet meer de behoefte om gebakerd te worden. Ze voelde zich lekkerder in d'r vel en ik daardoor ook!

 

Het dragen ging door met mijn 2e dochter, zij had ook erg last van reflux en vond het heel fijn bij mama. Regelmatig droeg ik ze ook tegelijk, de oudste op mijn rug en de jongste op mijn buik.

Nu met onze zoon, is het ook heel praktisch geworden. 3 kinderen in 3 jaar, maakt toch wel dat je je handen vol hebt en hij vind het heerlijk in de doek/drager en zo doen we heel veel samen.

 

Omdat ik en mijn kinderen zo kunnen genieten van het dragen, vind ik dat iedereen die mogelijkheid moet kunnen hebben. Ik hielp al veel vrienden en kennissen, nu ik in 2015 bij 'Die Trageschüle' de opleiding tot basis-consulent en de opleiding tot gevorderden-consulent met veel enthousiasme heb gedaan, kan ik met veel meer achtergrond kennis en informatie iedereen helpen met het 'leren dragen'.

 

Heeft u vragen, wilt u een advies tot leren of perfectioneren van een knoop, advies tot afstellen van een drager, advies om te beslissen welke drager of doek geschikt is voor u of uw kind, neem vooral contact met mij op, ik help u graag.

 


Keep 'm Close -with you- is aangesloten bij het 

Vereniging van Draagdoekconsulenten.
(afbeelding is de link)