Keep 'm Close -with you-

06-24705822

Draagconsulent in de regio Noord-Holland. 


Nieuw logo

Na lang proberen en creƫren eindelijk 'mijn' logo gevonden...Ik ben er zo blij mee! Voor mij bied het de geborgenheid en het knusse van het dragen door de kleuren. Maar niet zo fel dat het eruit springt of zakelijk/klinisch word...Wat vinden jullie ervan?

Lees meer »

Moederdag aanbieding!

Het is alweer bijna zo ver... 8 mei is het MOEDERDAG!!!Verras daarom jou moeder, oma, tante, zus, dochter of wie je maar wilt met een consult met 10% korting... Elke moeder verdient immers een 10!

Lees meer »

Moeder en Baby dans

Vandaag de 1e proefles gehad van Moeder en Baby dans... Wat was dat leuk! Wat vonden de kindjes het fijn! Lekker slapen en heerlijk 'zen' werden ze ervan.

Lees meer »

Scholing

Vandaag een scholingsdag bijgewoont van het VDC, oa. een uiterst leerzame lezing mbt hechting van een baby/kind aan de moeder (of andere verzorger).Daarna nog veel van gedachten gewisseld met andere collega-consulenten.

Lees meer »

Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Wendy, moeder van 3 lieve kinderen en een super enthousiaste draagconsulent.

Ik ben echt fanatiek begonnen met dragen bij mijn oudste dochter. Zij had reflux, was een prematuur kindje en had heel veel 'mama-honger'.

Het dragen was voor mij een uitkomst. Zo lekker dicht bij je, zo fijn knuffelen en toch je handen vrij. Heerlijk. Daarnaast ging er een wereld open voor me, ze was een stuk relaxter en rustiger in de doek, minder last van haar reflux en ze had in bed niet meer de behoefte om gebakerd te worden. Ze voelde zich lekkerder in d'r vel en ik daardoor ook!

 

Het dragen ging door met mijn 2e dochter, zij had ook erg last van reflux en vond het heel fijn bij mama. Regelmatig droeg ik ze ook tegelijk, de oudste op mijn rug en de jongste op mijn buik.

Nu met onze zoon, is het ook heel praktisch geworden. 3 kinderen in 3 jaar, maakt toch wel dat je je handen vol hebt en hij vind het heerlijk in de doek/drager en zo doen we heel veel samen.

 

Omdat ik en mijn kinderen zo kunnen genieten van het dragen, vind ik dat iedereen die mogelijkheid moet kunnen hebben. Ik hielp al veel vrienden en kennissen, nu ik in 2015 bij 'Die Trageschüle' de opleiding tot basis-consulent en de opleiding tot gevorderden-consulent met veel enthousiasme heb gedaan, kan ik met veel meer achtergrond kennis en informatie iedereen helpen met het 'leren dragen'.

 

Heeft u vragen, wilt u een advies tot leren of perfectioneren van een knoop, advies tot afstellen van een drager, advies om te beslissen welke drager of doek geschikt is voor u of uw kind, neem vooral contact met mij op, ik help u graag.

 


Keep 'm Close -with you- is aangesloten bij het 

Vereniging van Draagdoekconsulenten.
(afbeelding is de link)